Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandeling Compleet (75 minuten)

Een huidverzorgende gezichtsbehandeling bestaande uit epileren, reinigen, scrub of peeling, kleine onzuiverheden verwijderen, gezichtsmassage, crememasker en afsluitend huidverzorging op maat.

64,50

Reinigingsbehandeling (60 minuten)

Voor een onzuivere huid die een echte dieptereiniging nodig heeft! Deze behandeling bestaat uit een reiniging, scrub/dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, masker en afsluitend huidverzorging op maat.

60,00

Payot Huidverbeterende Behandeling (90 minuten)

Een huidverbeterende gezichtsbehandeling met direct zichtbaar resultaat. Afgaande op de huidconditie kiezen we samen welke behandeling op dat moment het beste aansluit bij de huid. Payot staat bekend om haar diverse manuele speciaalbehandelingen die allemaal garant staan voor 90 minuten pure verwennerij. Bij deze behandeling is het epileren en een ontspannende gezichtsmassage altijd inbegrepen en wordt er met de hoogste concentratie aan werkstoffen behandeld.

69,50

Bindweefsel Gezichtsbehandeling (90 minuten)

Deze behandeling is gelijk aan de Payot Huidverbeterende Behandeling alleen wordt er een bindweefsel massage gegeven ipv. een ontspannende massage. Dit zorgt voor oa. een activatie van de huiddoorbloeding en celstofwisseling en gaat verslapping van de huid tegen.

79,50